Škola programiranja 2017– prvi čas

Prvi čas početne grupe za učenike osnovnih škola održaće se u subotu 16. septembra u 9 sati u sali 207 na PMF-u (zgrada Tehničkih fakulteta, Džordža Vašingtona bb, drugi sprat). Sveska i olovka su neophodni. Nije potrebno donositi svoj laptop.

Napredna grupa i olimpijska grupa počeće se radom u subotu 23. septembra. Ovim grupama pripadaju učenici osnovnih i srednjih škola koji su već pohađali Školu programiranja, Ljetnju školu programiranja ili učestvovali na takmičenjima iz programiranja.

Nastava za učenike srednjih škola  počeće u subotu 07. oktobra.

7 thoughts on “Škola programiranja 2017– prvi čas

 1. Dobar dan.Imam jedno pitanje.S obzirom da smo djecu prijavili za Vasu skolu i vidimo da je u subotu bio prvicas,a nismo obavjesteni o pocetku skole da li se moze doci na sledeci cas.ako moze kad je termin.Srdacan pozdrav Natasa Mijatovic

  Like

  1. Svi učenici koji nisu došli na prvi čas mogu preuzeti materijale sa prvog časa. Naravno, očekujemo ih na drugom i ostalim časovima. Obavještenje o početku rada škole je objavljeno 15.septembra, kako je i naznačeno u prvom saopštenju.

   Like

 2. Poštovani,
  moje djete je prošle godine pohađalo Školu orogramiranja, ali nije išao do kraja godine. Polovinu časova je oslušao. Sad se prijavio ponovo, ali me interesuje da li je bolje da ide na početni stepen za srednje škole, nego u naprednu grupu.

  S poštovanjem, ž

  Snežana Rakočević

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.