Domen kup – treće kolo

Kompanija Domen d.o.o. i Prirodno-matematički fakultet organizuju Domen kup– prvo online takmičenje za učenike osnovnih i srednjih škola. Ovogodišnji Domen kup ima ukupno tri kola: 29. aprila, 6. maja i 13. maja. Tri najuspješnija takmičara dobiće posebne nagrade.

Treće kolo takmičenja počinje u nedjelju 13. maja u 12:00 i traje 4 sata, do 16:00. Pogledajte rezultate prvog i drugog kola:  DomenKupResultsFirst         Kolo2Rezultati.

Registracija: rok za prijavljivanje je do nedjelje 13. maja do 11:30. Pošaljite mail na informatikacg@gmail.com da bi dobili korisničko ime (username) i lozinku (password). Navesti ime i prezime, školu, razred, grad i e-mail.  Dobićete povratni mail u kojem će biti navedeni username i password. Učenici koji su se već prijavili za probno takmičenje ili su rješavali zadatke prvog ili drugog kola ne moraju se prijavljivati već se mogu prijaviti sa postojećim korisničkim imenom i lozinkom.

Sa dobijenim podacima prijavite se na server za treće kolo online takmičenja Domen kup. 

Rješenja zadataka je moguće uploadovati samo dok traje takmičenje,

Obavezno pročitajte uputstvo za rad sa online sistemom (EJudgeTutorijal) i isprobajte sistem na probnom takmičenju (probno takmičenje). Sva pitanja možete poslati na mail informatikacg@gmail.com. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.